Skip to main content

Nog meer water: Bjurbäckens Slussar

By 29 juli 2019augustus 11th, 2019Geen categorie

Zomervakantie 2019 nadert zijn einde. Gisteren hebben we Lieke en Martin weer naar het vliegveld in Oslo gebracht. Het was niet de bedoeling dat we dit zelf zouden doen. Eigenlijk zouden ze met de trein van Karlstad naar Oslo. We waren mooi op tijd op het station van Karlstad, de trein ook. Alleen bleek Karlstad het eindpunt voor de machinist van dienst te zijn, en er was geen nieuwe! Bleek ziek te zijn. Na een half uur gewacht te hebben werd ons medegedeeld dat er vervangend vervoer per bus zou komen. Alleen dat zou voor Lieke en Martin hoogstwaarschijnlijk betekenen dat ze het vliegtuig niet zouden halen. Dus, de bagage uit de trein gehaald en met de auto naar Oslo Gardermoen.

Eergisteren zijn we nog even wezen kijken bij de sluizen van Bjurbäcken. We komen er haast elke zomer wel een keertje, maar elke keer is het er leuk toeven.