Skip to main content

Bezoek uit Nederland

By 19 juli 2019augustus 10th, 2019Geen categorie

Gisteren stond in het teken van het ophalen van Lieke en Martin vanaf vliegveld Oslo Gardermoen. Ze blijven ruim een week bij ons. Alles liep volgens plan, we waren mooi op tijd op het vliegveld. En dat gold ook voor het vliegtuig vanaf Schiphol. Rond half 10 ’s avonds gingen we weer op weg naar huis. Toen was het nog licht, maar je weet ook dat de reis minimaal drie uren gaat duren, dus dat een groot deel in de schemering en in de duisternis zal gaan. En dan ga je toch denken aan al die borden langs de weg die waarschuwen voor overstekekende elanden. Die waarschuwing bleek niet voor niets te zijn toen we net de Noors-Zweedse grens bij Charlottenberg waren overgestoken. We zagen voor ons een auto stilstaan met knipperende autolampen. Dus ook maar vaart geminderd. En toen gebeurde dit.