Skip to main content

Op weg naar Molkom

By 13 juli 2017mei 18th, 2018Geen categorie

Zomervakantie 2017 in Molkom

Gisteren zijn we, voor een vakantie van drie weken, op weg gegaan richting Molkom. De eerste 10 dagen met ons tweeën en de hond, daarna komen onze dochters en mijn ouders voor een week. Zij vliegen vanaf Eelde naar Kopenhagen en vervolgens naar Orebro. In de auto o.a. een tas met boeken, ik ben net jarig geweest en heb boekenbonnen gekregen. Ook heb ik op mijn e reader veel nieuwe boeken staan, ik kan dus een tijd vooruit! Ik mag graag lezen, maar in de vakantie lees ik vaak in twee dagen een boek uit.

’s Morgens stapten we tegen 8.30 uur in de auto. Voor de overnachting heb ik een bed & breakfast geboekt op de site dogsincluded (www.dogsincluded.nl). Wij hebben overnacht bij Björnlokan Bed & Breakfast, dit ligt bij Ängelholm op ruim 700 km rijden vanaf Groningen. Vorige jaren reserveerden we altijd een stuga op een camping. De laatste keer is dit echter slecht bevallen, het was er echt smerig (vooral de bedden, bah). Deze B&B was uitstekend. Schone, frisse kamer met badkamer. De hond mocht ’s morgens niet mee naar de ontbijtzaal. Echter, wij kregen een groot dienblad mee met koffie, jus d orange en lekkere broodjes. Aangezien het mooi weer was hebben wij op het terrasje dat bij onze kamer hoort gegeten.

Na het ontbijt fris en fruitig op weg gegaan voor de 2e etappe naar Molkom, waar we rond een uur of twee aankwamen. De tuin was één grote wildernis, dat wordt nog een hele klus. Na een snelle inspectie door het huis, alles lijkt te functioneren, eerst de auto leeg gehaald. Koffers uitgepakt en de koelkast gevuld (we waren gelijk langs de Konsum gegaan).

Jan en Annet zijn nu in Torsby. Voor as zaterdag hebben wij bij Eksharad afgesproken om te wandelen. De weersvoorspelling is goed, het lijkt ideaal wandel weer te worden!