Skip to main content

Even voorstellen

By 26 februari 2017april 20th, 2017Geen categorie

Blog

Ik ben Renée, 49 jaar en woon in de provincie Groningen. Mijn man Cor en ik hebben sinds 2004 een vakantiewoning in Molkom. Vele vakanties hebben wij er al doorgebracht. De eerste jaren samen met onze drie kinderen. De laatste tijd gaan we vaak met ons tweeën (en de hond Nora) richting Zweden. We hebben al veel van de omgeving gezien. Veel toeristische bezienswaardigheden maar ook vaak gewandeld in de bossen van Värmland

Wij zijn fervente wandelaars en hebben al vele kilometers afgelegd. Niet alleen in de bossen rondom ons huis maar ook verder de provincie Värmland in. Nu Cor en ik met ons tweeën zijn gaan we regelmatig langere afstanden lopen.  Hiervoor gebruiken we de wandelgids “wandelen in Värmland”. Er zijn echter vele natuurgebieden in Värmland, hier zijn geen gidsen voor te krijgen.

Ik ben van plan om deze blog onder andere te gebruiken om de wandelingen die wij gaan maken te beschrijven.  Eventueel aan te vullen met foto’s. Het is mijn bedoeling om zo een overzicht te krijgen van alle wandelingen in de vele natuurgebieden die er in Värmland zijn.

Nu heb ik geen ervaring met het schrijven van een blog. Het zal even wennen zijn, maar ik heb er zin in!